• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/medyaparis
  • https://twitter.com/medyaparis

Valls Teröre Meydan Okudu: EURO 2016 Yapılacak.

2016 için tüm güvenlik önlemlerini aldıklarını, iptal etme veya erteleme gibi konuların söz konusu olmadığını söyledi.

Fransa Başbakanı  Manuel Valls,  Avrupa'da yaşanan terör olaylarına rağmen  Fransa'da spor ve kültürel etkinliklerin planlandığı şekilde yapılacağını açıkladı.

Europe 1 radyosuna konuşan  Fransa Başbakanı Valls, terör olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada, " Avrupa şu an bir savaşın içinde. Ancak Hem EURO 2016, hem  Fransa Bisiklet Turu, hem de  Paris Maratonu planlandığı şekilde yapılacak. Böyle büyük spor organizasyonları ve kültürel etkinlikler, terörden korkmadığımızın ve ona karşı boyun eğmediğimizin göstergesi olacak" şeklinde konuştu.

Valls, şampiyonanın yanı sıra  Fransa Bisiklet Turu ve  Paris Maratonu'nun da planlandığı şekilde yapılacağını vurguladı.

L'Equipe gazetesine konuşan  Fransa Spor Bakanı Thierry Braillard ise EURO 2016 için tüm güvenlik önlemlerini aldıklarını, iptal etme veya erteleme gibi konuların söz konusu olmadığını söyledi.

İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, turnuvada maçların yoğun güvenlik önlemleri altında da olsa oynanacağını kaydetmişti.  Fransa  Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet ise organizasyonun ertelenmeyeceğini açıklamıştı.

132 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın